Kövess minket!
  
     

A luxuskarórák csúcspontja: Zenith

A luxuskarórák csúcspontja: Zenith
2014, június 3.

Akik karórát viselnek, vagy fontos nekik ez a kiegészítő, akár a munkájukban, tanulásban, vagy a mindennapokban, talán mind ismerik a Zenith márkát, amely a Rolex mellett talán a legismertebb luxuskarórának számít.

A Zenith manufaktúra 1865-ben jött létre, megálmodója, kivitelezője és vezetője Georges Favre-Jacot, egy huszonkét éves órásmester. Munkássága abban mutatkozott meg, hogy szekciókba préselte az egészen addig elszigetelten dolgozókat, és ezzel sikerült megalkotnia a kiindulópontot, és a luxusóra készítés kezdetét vehette. Tíz évvel később már csaknem ezer embernek adott munkát gyárában.

Honnan a Zenith név? Nos, Favre-Jackot egyszer az ég vizsgálása közben egy kis bolygókból álló képet vett észre az esthajnalcsillag körül, ami egy óraszerkezetre emlékeztette, innen ered a név az univerzum legmagasabb pontja után lett elnevezve, ami annyit tesz: csúcspont. Favre-Jackotnak ez a biztos jövőt és egyenesen felfelé ívelő járatot jelentette. 

A világ három földrészén nyíltak már Zenith cégek: ott vannak többek között New Yorkban, Párizsban, Moszkvában és Tokióban is, behálózva ezzel a világot.

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
luxuskaróra1
Luxusórák királya – a Rolex

Rengeteg ember visel karórát, melyek különféle megjelenésűek, eltérő funkciókkal vannak ellátva, és természetesen olyanok is akadnak, amik már luxuscikknek számítanak;...

Close