Kövess minket!
  
     

A szabadban űzhető sportok szerelmesinek

A szabadban űzhető sportok szerelmesinek
2014, június 3.

Itt a tavasz, viszont vannak sportemberek, akik nem csak e csodás évszakban, hanem az év minden szakában képesek kiszabadulni a lakásból, biciklire ülni, túrázni, hegyet mászni, vagy akár havas helyeket meglátogatni – vannak, akiket csak ez éltet.

Az ilyen sportemberek tudják, hogy bármikor közbe jöhet egy nem várt vihar, eső, sűrű köd, hófúvás, sőt, szinte bármilyen természeti jelenség megzavarhatja a tervezett túrát, sok kellemetlenséget okozva ezzel.

Nekik van a legjobb hírünk, ugyanis már léteznek olyan karórák, amik mutatják a hőmérsékletet, annak változását, a magasságot, a mélységet, a légnyomást, sőt, beépített iránytű is van bennük. Sőt, ezek az órák vízállóak, így akár búvárkodás szerelmeseinek is jó szolgálatot tesznek, míg felfedezik a víz alatti világot.

Amennyiben Ön is olyan ember, akit a mozgás, a felfedezés, a túrázás és a természet éltet, ne bízzon semmit a véletlenre, nézzen körbe, biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő sportkarórát. Az információk mindig „kéznél lesznek!”   

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
sportkaróra1
Pulzusszámláló órák

Felmerülhet a kérdés, hogy mi is a pulzusszámláló óra? Nos, e csuklóra és mellkasra csatolható pánt együttesen alkot pulzusszámláló órát,...

Close