Kövess minket!
  
     

Akiknek a zene, vagy a sport az élete – vagy akár mindkettő együtt!

Akiknek a zene, vagy a sport az élete – vagy akár mindkettő együtt!
2014, június 3.

Akik sportolnak, tudják, hogy soha sincs megállás, és ez a világra is igaz; naponta dobnak ki újdonságokat, új ételeket, gyógymódokat, divatcikkeket, stílusirányzatokat, technikai felszereléseket, albumokat, könyveket, egyszóval az alkotás, a gyártás, a termelés egy percre sem pihen, mindig gyarapodunk, minden egyes eltelt perccel többek leszünk.

A technikai fejlődések nem csak azoknak kedveznek, akik szeretnek számítógépes játékkal játszani, vagy programokat kipróbálni, fejleszteni, hanem mindenkinek: használják az orvostudományban, a művészvilágban, a könyvek világában, sőt, még a sportőrültek is megtalálják a maguknak való eszközöket.

Léteznek már olyan karórák, amik sport közben pulzust mérnek, sőt, rátölthetjük kedvenc zenéinket, majd az óra megjegyzi, melyik helyeken volt rázósabb utunk futás közben, hol volt több a pulzusunk, és ezáltal egyedi lejátszási listákat készít kedvenc zenéinkből. Az már csak grátisz, hogy a karórára pillantva megtudjuk, ki küldött nekünk üzenetet, így egy percet sem kell elpazarolnunk a minket éltető edzésből.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyébkarórák1
Akik mindig elérhetőek szeretnének lenni

A rohamosan fejlődő technikai újításoknak köszönhetően ma már nem okoz gondot, hogy telefonon üzenjünk haza a mosógépünknek, hogy mosson ki,...

Close