Kövess minket!
  
     

Az okos karórák utat törnek maguknak

Az okos karórák utat törnek maguknak
2014, június 3.

Az okos telefonok elterjedésével szinte egyenesen arányosan következett, hogy meg fognak jelenni az okos karórák is, amik valójában „összedolgoznak”: az Android rendszerre letöltött applikációk és az órák egy egységet alkotva tökéletes szolgálatot nyújtanak az élet szinte minden területén.

Ezúttal vegyük figyelembe a sportembereknek kifejlesztett okos karórát, amiben van beépített kalória- és lépésszámláló, GPS-vevő, stopper, az akkumulátora akár három edzésen keresztül is bírja a kiképzést, sőt, amint hozzácsatlakoztatjuk a géphez, a telepítést és az adatok átadását is egyedül képes megoldani. Mindezek mellé pedig megnyitás után egy térképet tár elénk, ahol megnézhetjük, milyen szakaszon, és pontosan mennyit futottunk.

Az okos karóra további előnye, hogy eredményeinket egyesíthetjük egy „edzésnaplóban”, továbbá a világhálóra is feltölthetjük, hogy megosszuk ismerőseinkkel, ezáltal a visszakeresést is könnyebbé teszi, hogy hetek elteltével összevethessük, mennyivel javult az eredményünk. 

Az okos karórák tökéletes társai az edzésnek.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
luxuskaróra2
A luxuskarórák csúcspontja: Zenith

Akik karórát viselnek, vagy fontos nekik ez a kiegészítő, akár a munkájukban, tanulásban, vagy a mindennapokban, talán mind ismerik a...

Close