Kövess minket!
  
     

Azoknak, akik minden helyzetben szeretnek olvasni

Azoknak, akik minden helyzetben szeretnek olvasni
2014, június 3.

Az olvasás rendkívül élvezetes tevékenység, melynek segítségével új ismeretekre tehetünk szert, milliónyi élményt fedezhetünk fel, fejleszthetjük kreativitásunk, szókincsünket, helyesírásunkat, szépérzékünket, az olvasás segít kikapcsolódni, elmerülni, megnevettethet, elgondolkoztathat, taníthat, és minden egyes elolvasott könyv után kicsit többek leszünk.

Sokan tudják ezt, és aktívan hódolnak ennek a hobbinak; olvasnak a kádban, tömegközlekedési eszközökön, a munkahelyen lopva az asztal alatt, alvás előtt, alvás helyett is akár: egy szó mint száz, mindig megtalálják a módját annak, hogy rabul ejthesse őket a a könyvek világa.

Az operációs rendszerekkel megáldott okos telefonok, tabletek elterjedésének köszönhetően piacra dobták az e-book olvasókat is, amikre egyszerűen feltölthetjük kedvenc könyveinket, ezáltal akár egy könyvespolcnyi kötetet is vihetünk magunkkal bárhova, szinte notesznek álcázva.

De itt jön a meglepőbb újdonság: léteznek már olyan okos karórák, amik e-book olvasót tartalmaznak, ezáltal a karunkon hordhatjuk kedvenc könyveinket, melyek szinte bárhova velünk jöhetnek.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
okoskaróra1
Az okos karórák utat törnek maguknak

Az okos telefonok elterjedésével szinte egyenesen arányosan következett, hogy meg fognak jelenni az okos karórák is, amik valójában „összedolgoznak”: az...

Close