Kövess minket!
  
     

Pulzusszámláló órák

Pulzusszámláló órák
2014, június 3.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi is a pulzusszámláló óra? Nos, e csuklóra és mellkasra csatolható pánt együttesen alkot pulzusszámláló órát, melynek utóbbi része méri a pulzust, és digitális úton ezt kijelzi a csuklóra szerelt karóra.

Vannak olyan darabok, melyek nem csak a pulzust mérik, hanem néhány alapadat megadásával – nem, életkor, súly – még azt is megtudhatjuk, mennyi kalóriát égettünk el sportolás közben.

Szakértők szerint egy kezdő sportembernek nagy szolgálatot tesz egy pulzusszámláló óra, ugyanis ők még nincsenek tisztában pulzustartományukkal, és könnyen túlterhelhetik önmagukat, ha nem figyelnek kellőképpen erre. A másik csoport, akiknek ez az óra ajánlott, az intervallumedzést végzők, mivel ebben az esetben nagyon alacsony és magas intenzitású pulzusok követik egymást, és így a terhelés így hol nagyobb, hol kisebb.

Ez a típusú óra igen nagy szolgálatot tehet a sportolóknak, ezért, ha Ön is aktívan edz, érdemes megismerkednie a pulzusszámláló óra nyújtotta lehetőségekkel.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
okoskaróra2
Azoknak, akik minden helyzetben szeretnek olvasni

Az olvasás rendkívül élvezetes tevékenység, melynek segítségével új ismeretekre tehetünk szert, milliónyi élményt fedezhetünk fel, fejleszthetjük kreativitásunk, szókincsünket, helyesírásunkat, szépérzékünket,...

Close